top of page
banner-social.png

PROGRAMIRAJTE BESPLATNO
SA NAMA!

Sa velikim ponosom i entuzijazmom Vas obaveštavamo da je codethatidea nedavno postao Međunarodni partner za Srbiju globalne obrazovne organizacije Code.org®, za globalni edukativni događaj Sat Programiranja (engl. Hour of Code™) za decu i mlade!

Children Using Tablets

Ove godine, tokom poslednje nedelje decembra (25.12.2023. - 28.12.2023.), pozivamo svu decu osnovnih škola na jedan BESPLATAN sat programiranja (Hour of Code) sa nama! 

 

Hour of Code je globalni događaj koji se organizuje širom sveta već deset godina za redom, a koji je dosad isprobalo preko 100 miliona dece i mladih! Aktivnosti kodiranja Hour of Code™ obezbeđuju Code.org® i njihovi partneri.

Ovaj događaj će se realizovati u SKIP Centru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije u Beogradu, koji je naš Glavni sponzor događaja. Organizaciju događaja pomaže Prijatelj događaja, Udruženje UčenIQ.

Pogledajte šta o ovom događaju kažu poznate ličnosti, i kako ohrabruju decu i mlade da se upuste u avanturu programiranja!

Bilo da želite da programirate kristalne čarolije sa Anom i Elsom (Frozen®), rešavate kodom Minecraft® avanture, ili pak da saznate više o veštačkoj inteligenciji i isprobate kako ti programi rade - dođite da se družimo i programiramo zajedno u SKIP Centru u Beogradu, od 25.-28. decembra, u prazničnom raspoloženju pred Novu 2024. godinu!

Vidimo se!

Prijave za roditelje

U nastavku kliknite na uzrast Vašeg deteta i željeni program da prijavite svoje dete.

Možete odabrati više različitih aktivnosti!
 

Napomena: Preduslov za učešće je da sa sobom ponesete odštampan i potpisan "Obrazac za saglasnost za fotografisanje i video snimke dece učesnika.pdf". Obrazac se nalazi u nastavku, a možete ga sačuvati klikom na pdf ikonicu.

Prijave za osnovne škole

Da li ste učitelj / učiteljica / nastavnik / nastavnica / profesor / profesorka, i želite da dovedete svoje učenike kod nas da učestvuju u programiranju? Dobrodošli ste!

Kliknite na "Prijavi me" da odaberete program i prijavite svoj razred.

Aktivnosti programiranja obezbeđuju

Code.org logo
hour of code logo

Glavni sponzor događaja

SKIP logo

Prijatelj događaja

logo UčenIQ

The 'Hour of Code™'/'Hora del Código®' is a global initiative by Computer Science Education Week [csedweek.org] and Code.org [code.org] to introduce millions of students to one hour of computer science and computer programming.

bottom of page