top of page
Educational computer program

BESPLATAN sat programiranja sa veštačkom inteligencijom

za decu uzrasta

od 9 do 11 godina

Da li želite da otkrijete tajne veštačke inteligencije i saznate kako radi? Dođite da se družimo i isprobamo zajedno programiranje sa veštačkom inteligencijom u prazničnom raspoloženju pred Novu 2024. godinu!

Ako je Vaše dete uzrasta od 9 do 11 godina, prijavite ga da isproba 1 SAT BESPLATNOG programiranja sa nama, kroz aktivnosti napravljene posebno za decu za upoznavanje sa veštačkom inteligencijom, koje obezbeđuju Code.org® i Hour of Code™, u prostorijama Skip Centra u Beogradu!

Šta je veštačka inteligencija? Kako to funkcioniše? Šta možemo da uradimo sa tim? Kako to možemo koristiti etički i odgovorno? Ovo je jedinstvena prilika za Vaše dete da sazna o veštačkoj inteligenciji, tehnologiji koja ubrzano oblikuje naš svet.

Budite i vi stvaraoci tehnologije i budućnosti, jer budućnost pripada Vama!

Predavanja će biti na srpskom jeziku, uz prisustvo i pomoć edukatora.

 

Prijavite se!

Napomena: Preduslov za učešće je da sa sobom ponesete odštampan i potpisan Obrazac za saglasnost za fotografisanje i video snimke dece učesnika. Obrazac se nalazi u nastavku, a možete ga sačuvati klikom na pdf ikonicu.

Izaberite datum i vreme koje vam odgovara, a potom kliknite na dugme "Nastavi", i popunite datu formu za prijavu za učešće na događaju.

We couldn't find what you're looking for

Seems like there’s no services to book yet, please contact us for more information.

bottom of page