top of page
Educational computer program

BESPLATAN sat programiranja

za razrede osnovnih škola!

Pozivamo sve učitelje, učiteljice, nastavnice i nastavnike osnovnih škola u Beogradu i šire da dovedu svoje razrede na jedan BESPLATAN sat programiranja (engl. Hour of Code™) sa nama! Dođite da se družimo i programiramo zajedno u Skip Centru u Beogradu, tokom 25. i 26. decembra, a u prazničnom raspoloženju pred Novu 2024. godinu!

U ponudi su razne aktivnosti za učenje programiranja za decu na lak i zabavan način, na srpskom jeziku! Vaši učenici će moći da biraju da li žele da programiraju kristalne čarolije sa Anom i Elsom (Frozen®), rešavaju kodom Minecraft® ili Star Wars® avanture, ili pak da saznaju više o veštačkoj inteligenciji i isprobaju kako ti programi rade! Predavanja će biti na srpskom jeziku, uz prisustvo i pomoć edukatora.

Hour of Code™ je globalni događaj koji se organizuje širom sveta već deset godina za redom, a koji je dosad isprobalo preko 100 miliona dece i mladih! Aktivnosti kodiranja Hour of Code™ obezbeđuju Code.org® i njihovi partneri.

Naš glavni sponzor događaja je Skip Centar pri Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije u Beogradu, a veliku podršku organizaciji nam pruža Udruženje UčenIQ.


Pridružite nam se u ovom uzbudljivom istraživanju, i budite i vi stvaraoci tehnologije i budućnosti zajedno sa svojim učenicima!

Prijavite se!

Napomena: Preduslov za učešće je da sa sobom ponesete odštampan i potpisan Obrazac za saglasnost za fotografisanje i video snimke dece učesnika, od strane roditelja, za svako dete. Obrazac se nalazi u nastavku, a možete ga sačuvati klikom na pdf ikonicu.

Izaberite datum i vreme koje vam odgovara, a potom kliknite na dugme "Nastavi", i popunite datu formu za prijavu za učešće na događaju.

We couldn't find what you're looking for

Seems like there’s no services to book yet, please contact us for more information.

bottom of page